24 d'abril de 2024

El MGA celebra la cloenda amb un espectacle de pintura en directe de Jordi Farrés

El MGA tanca aquesta edició amb un increment de visitants i obres durant la durada de l'iniciativa

El Ter 29 de gener de 2016 a les 12:45
Cartell cloenda MGA amb Jordi Farrés

Manlleu Galeria d’Art encara la recta final de l’iniciativa amb l’ultima visita guiada per els diferents aparadors d’art. La visita començarà a 2/4 de 7 al Carrer Dr. Fleming 16 i es tornarà a passar pels diferents aparadors d’art que hi ha repartits pels diferents locals en lloguer de Manlleu. La cloenda comptarà amb l’actuació de Jordi Farrés on farà una pintura en directe en el temps que duri la visita guiada.


Jordi Farrés és un artista vigatà amb formació a l’Escola d’Art i Oficis. Un cop finalitzat el batxillerat va cursar tècniques d’animació i un cicle de grau superior d’il·lustració, després va centrar-se en el disseny cursant els estudis superiors a l’EART. Farrés ha preparat un espectacle de pintura en directe on el mateix autor s’inspirarà per fer una obra a través d’un esbós. L’artista explica que aquesta experiència és molt gratificant ja que connecta molt ràpidament amb l’espectador, creant l’expectativa de veure quina serà l’obra final.


Farrés explica que les seves obres acostumen solen tenir un final realista tot i que juga amb formes geomètriques i amb l’abstracció en alguns casos. Afirma que són obres amb molts elements però que alhora aquests elements encaixen a la perfecció dins l’espai.


El vigatà realitzarà l’obra durant la durada de la ruta, aproximadament tindrà una hora i mitja per poder-la finalitzar. Serà llavors quan els assistents a la ruta podran veure com finalitza la seva obra.


La cloenda acabarà amb una festa amb música i cava per a tots els que s’acostin a l’Espai Express,a  l’antiga cooperativa. A més també s’ha organitzat un petit mercat d’Art per poder adquirir obres al moment.  Un MGA que s’ha consolidat aquest any am un augment de públic i obres que l’organització ha valorat molt positivament.

Etiquetes:
Cultura