26 d'abril de 2024

El Manlleu pateix una derrota injusta davant del Vilanova (1-2)

Els manlleuencs van fer set pals i van xutar més de 45 vegades a porteria, però no va tenir la sort de cara

CP Manlleu/ E.Gil 1 de febrer de 2016 a les 09:17
Ballart. Foto:C.Arisa

El CP Manlleu va patir aquest dissabte una derrota imprevista i injusta davant del CP Vilanova per un ajustat 1 gol a 2, en l'inici de la segona volta de la Primera Divisió espanyola. Els manlleuencs van fer set pals i van xutar més de 45 vegades a porteria, però no va tenir la sort de cara.

El partit va començar igualat, amb un Manlleu que tenia el partit controlat, però amb poques arribades de perill. Els vilanovins buscaven la contra i el resultat no es va moure fins just abans del descans, quan el veterà Bargalló va avançar els visitants.

A la represa, els del Garraf van posar l'autobús al darrera amb una defensa molt tancada que va dificultar l'atac manlleuenc. A més, Salvadó va marcar el segon transformant una falta, cosa que va posar les coses complicades. L'últim quart d'hora van ser d'atacs constants dels de Quim López que van escurçar distàncies a l'electrònic, però no van poder superar un Vilanova ultradefensiu.

FITXA. PRIMERA DIVISIÓ ESPANYOLA: JORNADA 14

1 CLUB PATÍ MANLLEU: Jordi Garcia, Juli Anguita, Jaume Farrés, Marc Julià, Albert Grau [5 inicial]. Marc Prat, Pau Flores, David Martí, Nil Rodríguez, Adrià Ballart.

2 CLUB PATÍ VILANOVA: Joan Marc Escofet, Jordi Esteva, David Ros, Jordi Aragonès, Francesc Bargalló [5 inicial]. Adrià Salvadó, Pol Macià, Edgar Peralta, Albert Briva.

Gols: 0-1 Francesc Bargalló (23'). 0-2 Adrià Salvadó (37'). 1-2 Marc Prat (46').

Targetes: cap amonestació.