26 d'abril de 2024

El femení es treballa la victòria a Girona (1-2)

Les de Ramon Anglada van saber remuntar el partit i han aprofitat així l'empat del Palau Plegamans

CP Manlleu/ E.Gil 1 de febrer de 2016 a les 09:20
jugadores celebrant el gol. Foto:C.Arisa

El CP Manlleu femení va aconseguir aquest dissabte una treballada victòria per 1 gol a 2 davant d'un Girona lluitador i que no va posar les coses fàcils. Les de Ramon Anglada van saber remuntar el partit i han aprofitat així l'empat del Palau Plegamans per deixar enrere el tercer classificat.

Al primer temps, les de Ramon Anglada no van aconseguir obrir la llauna i les locals ho van aprofitar per estrenar l'electrònic al minut 10, obra de Verdura. El Manlleu va intentar la resposta, però sense fortuna.

Al segon temps, les coses van canviar i les manlleuenques van posar una marxa més. Això es va traduir en dos gols en pocs minuts, obra de Sílvia Jurado i Nara López, que van capgirar el marcador. El curt avantatge va fer que hi hagués emoció fins al final, però els tres punts van volar cap a Manlleu.

FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 12

1 CITYLIFT GIRONA CH: Virginia Díaz, Elena Ruiz, Carla Dorca, Jana Verdura, Paula Barranco, Ariadna Campistol, Carla Gri, Maria Fiorella, Laura Viella, Ainoa Pastor.

2 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Nara López, Judit Burgaya, Sílvia Jurado, Maria Pujadas, Gemma Solé, Maria Ballesta.

Gols: 1-0 Jana Verdura (11'). 1-1 Sílvia Jurado (26'). 1-2 Nara López (28').

Targetes: cap amonestació.

Etiquetes:
Esports