Derrota dolorosa de l'AEC Manlleu davant el Prat (0-2)

Un gran partit del Manlleu que no es reflecteix al macador

El Ter 1 de febrer de 2016 a les 10:15
Manel Sala molt sòlid durant tot el partit

El bon plantejament de partit del Prat i un gol en pròpia porta de Arnal, fan trencar la bona dinàmica del Manlleu. Els de Fernández van fer un gran partit aquest diumenge al municipal. El Manlleu va lluitar i donar la cara durant en tot moment però es van topar amb un Prat molt sòlid que sabia què venia a fer al municipal. Tot i els intents dels locals per empatar el partit un gol al 91 de Rovira va donar la victòria al Prat (0-2) que encara el fa més líder.

El Prat avisava als pocs minuts de partit amb una jugada de Jordi que obligava a Aroca a lluir-se. Un David Aroca que es va convertir en el millor del partit aturant gairebé tot el que li rematava el Prat. Per la seva banda el Manlleu ho intentava sobretot aprofitant la pilota parada i els xuts a distància, però sense recompensa. El poc encert dels dos conjunts durant la primera part van fer que marxessin al descans amb empat a zero al marcador, això sí regalant una gran mostra de joc a l’afició.

El segon temps va estar marcat per la mala sort del Manlleu. Amb un Prat llençat a l’atac feia gairebé impossible arribar a la porteria de Albarran. Tot i així els de Fernández tiraven de coratge i s’acostaven a la porteria rival, amb comptagotes. Al minut 60 arribava el gol del Prat. Un rebot després d’un corner cau a les botes de Javi Lara que xuta intencionadament buscant la porteria d’Aroca, la trajectòria de la pilota però es troba amb Arnal que desvia l’esfèrica i la envia dins davant la sorpresa d’Aroca. Tot i la mala sort el Manlleu va seguir pressionant buscant l’empat però seguia topant-se amb un Prat mol ben col·locat al camp. Però ja en temps de descompte arribava el segon del Prat, després d’un gran contraatac Rovira feia el 0 a 2.

Un derrota realment dolorosa sobretot després de la bona feina que ha realitzat el Manlleu en aquest partit i en les últimes jornades. Amb la derrota el Manlleu cedeix alguna posició més a la classificació però es mostra ben viu per seguir lluitant per les posicions de dalt.