26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu fitxa a Èric Martínez i Àlex Piache

Joan Muntada deixa el club després de no disposar dels minuts que s'esperava

El Ter 1 de febrer de 2016 a les 13:31
Àlex Piache en la seva presentació

Aquest mateix diumenge el club manlleuenc ha fet oficial el fitxatge de dos nous jugadors per reforçar la defensa. Per una banda Èric Martínez i per l’altra Àlex Piache. Martínez arriba per aportar experiència a la defensa, es tracta d’un central de 29 anys que prové del Terrassa. Piache ja fa uns dies que entrena amb l’equip i prové del futbol Bolivià. 


Es tracta de dos jugadors amb perfil defensiu que poden jugar tant a l'eix defensiu o com a pivots defensius. Polivalència i experiència que dóna un reforç extra a la defensa que en algunes ocasions ha patit per tenir pocs efectius. 


D’aquesta forma el Manlleu tanca el mercat d’hivern i s’acomiada de Joan Muntada, que ha decidit deixar l’equip després de que no tingués les minuts que s’esperava. Fernandez ha elogiat a Muntada, sobretot per al seva professionalitat de complir amb tot el què se li exigia tot i no disposar de minuts. 


D'aquesta forma le Manlleu acaba de perfeccionar la plantilla amb que finalitzarà la temproada, una plantilla que fins al moment i des de que va començar la pretemproada ha canviat molt. 

Èric Martínez en la seva presentció

Etiquetes:
Esports