26 d'abril de 2024

Sergi Oliva i Anna Miralpeix reciten a la Jazz Cava

Els dos escriptors tenen obra poètica publicada

Arola Cumeras 2 de febrer de 2016 a les 18:13
El cartell que anuncia el recital poètic

Aquest dimecres, els manlleuencs Anna Miralpeix i Sergi Oliva recitaran la seva poesia a la Jazz Cava de Vic, en el marc d’una activitat anomenada La Cava Poesia. L’activitat té entrada gratuïta i començarà a 2/4 de 9 del vespre.


Oliva explica que la vetllada consisteix en “dos poetes que reciten junts i es van alternant”. Considera que l'activitat “està molt bé perquè si recita un poeta sol, de vegades costa més distingir l’estil que no pas quan dos es complementen”. Així es pot apreciar “el contrast”. Explica que està content de formar parella artística amb Miralpeix “que és molt bona, fa uns poemes molt macos” i comenta que miraran d’assolir un “equilibri de temps i de ritme”.


El manlleuenc avança que en el seu cas ha escollit especialment poesia inèdita, perquè li ve “molt de gust, i sempre es nota que l'estil és meu encara que hi hagi anys de diferència”. Algunes peces triades són de l’any 2011 i d’altres del 2015.


Anna Miralpeix es dedica a l’escriptura, la música i el ball. Recentment ha obtingut el segon premi Joan Duch de Juneda pel poemari El silenci ja hi era i ha publicat diverses obres i reculls. Sergi Oliva, per la seva banda ha publicat tres llibres de poemes i dos de narrativa. El manlleuenc explica que gaudeix del procés d’escriptura però afirma que l’acte de recitar és important perquè “la poesia ha de tenir un punt d’oralitat”. 

Etiquetes:
Cultura