23 d'abril de 2024

La contribució de les dones contra la fam, en una exposició de Mans Unides a Manlleu

En el marc de la Campanya Contra la Fam s'organitza també una xerrada sobre Rwanda

Arola Cumeras 4 de febrer de 2016 a les 13:25
Tres perfils de dones de diversos continents

Can Puget acollirà a partir de dissabte l’exposició fotogràfica El món en femení, de l’ONG Mans Unides. La mostra arriba en el marc de la Campanya Contra la Fam que es celebra el cap de setmana del 13 de febrer. El lema és "Planta-li cara a la fam: sembra”. Es fan una sèrie d’activitats, que inclouen una exposició itinerant i també una conferència el 19 de febrer.


Maribel Molina, coordinadora de Mans Unides de Manlleu, comenta que “som una entitat que sempre intentem fer activitats, arribar al poble amb diferents campanyes per sensibilitzar tothom de la situació de pobresa, fam i injustícia que hi ha al tercer món".


La mostra estarà oberta de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre i té entrada gratuïta. Mans Unides, a través d’aquesta exposició, vol fer palesa la importància vital de la dona al tercer món, com a motor de la societat tant dins com fora de casa. Vol reconèixer els seus drets i mostrar alguns dels projectes en què col·labora a l'Àfrica, l'Àsia i l'Amèrica Llatina on la dona és la protagonista.


Es complementa amb una conferència el 19 de febrer


En el marc de la Campanya Contra la Fam s’organitza també una xerrada sobre una altra realitat del tercer món: Rwanda al Cor, a càrrec de mossèn Josep Maria Pujol. La xerrada serà el divendres dia 19 de febrer de 2016, a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’exposicions de Can Puget.


Josep Maria Pujol, després d’una vintena d’anys passats com a missioner a Rwanda, ens explicarà el camí d’aquests últims 40 anys d’aquest país africà. Per col·laborar-hi, es pot contactar amb els responsables de Manlleu o amb la delegació de Vic i fer-se soci, o bé aportar un donatiu.

Etiquetes:
Cultura