24 d'abril de 2024

Altarriba obre una nova botiga-obrador sota el segell 0% Gluten

El 16 de febrer es farà una jornada de portes obertes

Arola Cumeras 5 de febrer de 2016 a les 13:36
L'aspecte de la nova botiga de la cadena Altarriba

L’empresari manlleuenc Francesc Altarriba està a punt d’incorporar una nova botiga, que inclou l’obrador, situada al passeig de Sant Joan, número 1, just a sota Ca l’Areñas. Dimarts 16 de febrer es farà una jornada de portes obertes on es convidarà tothom.


De moment, des de principis d’any, s’estan adreçant als restauradors i altres professionals del sector. La particularitat és que s’hi elaboren només varietats de pa i brioixeria "el màxim de saludables i sense gluten". Altarriba explica que el percentatge de població de gent celíaca “no és gaire alt” però que el local és “inclusiu perquè hi ha tota mena de persones que volen incorporar a la seva dieta productes sense gluten, o d’aquesta tipologia”.


A l’obrador “hi haurà un ventall molt gran i a banda ho elaborem allà directament, en viu i en directe”. L’obrador “és totalment obert, i la gent veurà com elaborem els productes allà davant”. Els productes podran encarregar-se en “qualsevol altra botiga” però s’hauran de comprar “allà, també per un tema de contaminació creuada”.


Els productes són “totalment naturals, sense cap conservant ni additiu ni tampoc no ho envasem en cap atmosfera modificada; són productes frescos i acabats de fer”. Segons dades de l’Associació de Celíacs de Catalunya, actualment unes 80.000 famílies catalanes tenen algun dels seus inegrants afectats per aquesta intolerància al gluten.

Etiquetes:
Economia i empresa