24 d'abril de 2024

CDC de Manlleu insisteix en la creació d'un altre pont i en la millora dels accessos per la Miranda i la Benvinguda

També aposta per una consulta popular perquè tothom ha de poder decidir en qüestions d'importància a la ciutat

G. Francàs 6 de febrer de 2016 a les 14:46

Després de la presentació de l'ampliació del pont de Can Molas, que va fer la Diputació dimecres passat al Mueseu del Ter, el grup de Convergència Democràtica de Catalunya ha emès un comunicat a on expressa que és necesessària "una consulta popular als manlleuencs perquè tothom ha de poder decidir en qüestions de tanta transcendència per a la nostra ciutat" peruqè a la presentació es va poder veure que "els veïns no estaven al cas de les obres".


A més, expilquen que "nosaltres no teníem constància d'aquesta inversió i creiem que va quedar clar que l’ampliació és innecessària i que no resoldrà el problema de trànsit i circulació de vehicles per dins de la nostra ciutat”, ha aclarit Benjamí Nieto.


"Les obres causaran greus perjudicis als manlleuencs del barri de Vista Alegre i molèsties a tota la població" durant els 10 mesos que durin les obres. Els manlleuencs hauran de passar per altres alternatives.


Des del partit creuen que seria molt millor per la ciutat que "l'elevat import d’1.880.000 €es destinés a un segon pont o a la millora dels accessos per la Miranda i la Benvinguda". Fent referència a l'estat actual del pont i en la falta de seguretat, Nieto ha explicat que "s'ha de potenciar per una alternativa viària moderna i adequada al temps que vivim i no pas mantenir unes infraestructures antigues que generin problemes de mobilitat dins de l'àmbit municipal".


El pont de Can Molas és el principal accés que té Manlleu pel sud i té un volum important de trànsit ja que cada dia hi passen 10.000 vehicles per mobilitat interna i de comunicació amb Vic.