26 d'abril de 2024

El femení torna a fer història i es classifica per la Final Four de la Copa d'Europa

Les manlleunques van passar per sobre el Merignac per un contundent 10 a 0

CP Manlleu/ E.Gil 8 de febrer de 2016 a les 10:58
L'equip femení, fent pinya

El CP Manlleu femení s'ha classificat aquest dissabte i per segon any consecutiu per la Final Four de la Copa d'Europa. Ho ha aconseguit després d'escombrar el francès SA Merignac per 10 gols a 0, a la tornada dels quarts de final. A l'anada, ja havia guanyat per 5 a 0. És la segona vegada a la història del club que l'equip arriba a la fase final continental.


En l'enfrontament d'aquest dissabte, les noies entrenades per Ramon Anglada no van tenir dificultats per golejar un rival inferior i van dominar el partit a plaer. Al primer temps van marcar Nara López, Sílvia Jurado i Judit Burgaya i van aconseguir anar al descans amb un avantatge de 3 a 0. 


A la represa, les manlleuenques van mantenir el control i, en els últims 10 minuts, van accelerar i van ampliar la golejada. Es van apuntar a la festa anotadora Gemma Solé, Maria Pujadas, Anna Casarramona per partida doble i novament López i Burgaya, que va fer un hat-trick.


Ara el Manlleu s'enfrontarà a les semifinals al Palau Plegamans, que es va desfer de les vigents campiones, el Benfica. La seu de la Final Four, que es disputarà el cap de setmana del 19-20 de març, es donarà a conèixer en els propers dies.

Etiquetes:
Esports