23 d'abril de 2024

La colla Embaukat's guanya la 38a edició del Carnaval de Terra Endins

Embaukat's s'impossa en la màxima categoria i Purgatori Parade de Centelles va guanyar en la categoria B

El Ter 8 de febrer de 2016 a les 12:56
La carrossa guanyadora de els Embaukat's. Foto: J.M.Espaulella

Milers de persones es van tornar a bolcar en massa al Carnaval de Terra Endins de Torelló, celebrat aquest dissabte a la nit. La carrossa guanyadora de la màxima categoria va ser la de la colla Embaukat’s, mentre que la carrossa Purgatori Parade de Centelles va guanyar en la categoria B. Des de l’organització el Pioc, el seu president, Christian López, que aquest any s’acomiaden, han valorat molt positivament la rua.


Aquest any també s’ha mantingut el número de carrosses respecte l’any passat, que ha passat de 21 a 22.


La nota negativa de les celebracions es va viure a la zona de ball, quan es va disparar gas lacrimogen contra els assistents, es van produir actes vandàlics i desperfectes públics. López ha qualificat els fets de lamentables i n’ha culpat l’empresa externa, Sweet Dreams Productions. Era el primer any que la zona de ball s’ha contractat a una empresa externa.


La situació va ser tan tensa que el jurat va tenir por i va preferir aplaçar el lliurament de premis per més endavant. Avui el Pioc es reunirà i decidirà la data per l’entrega dels guardons, que també serà l’acte de comiat de l’entitat.


 

Carrossa de 'Els Pescallunes Mamats'. Foto: J.M. Espaulella

Etiquetes:
Cultura