24 d'abril de 2024

El Club Bàsquet Manlleu presenta portal web

En les properes setmanes el web del Club Bàsquet Manlleu també afegirà un espai per donar visibilitat a les empreses

CB Manlleu 9 de febrer de 2016 a les 10:44
www.cbmanlleu.cat

El Club Bàsquet Manlleu va presentar aquest dijous a la tarda el portal web de l’entitat www.cbmanlleu.cat L’espai web es va activar a les 17.30h, durant l’acte de presentació obert als pares que es va fer al vestíbul superior del Pavelló d’Esports de Manlleu.


L’espai web www.cbmanlleu.cat s’ha desenvolupat durant els darrers mesos per dotar al club esportiu d’una plataforma de comunicació online amb contingut estàtic i dinàmic alhora. El web permetrà informar de l’actualitat esportiva de la quinzena d’equips que l’integren, així com també de les activitats socials que s’organitzen i tota la informació institucional d’interès.


L’actualitat informativa del club tindrà presència a l’espai web amb cròniques de partits del sènior masculí i de duels destacables de la resta d’equips de bàsquet base, a més de notícies diverses i un apartat d’agenda de la jornada que anirà actualitzant els resultats progressivament a mesura que vagin acabant els partits de cada equip. Les xarxes socials del club també hi tindran la seva presència amb la inclusió del ‘timeline’ de la pàgina de Facebook i del perfil de Twitter del Club Bàsquet Manlleu.


Els jugadors i els seus pares i seguidors podran fer també un seguiment de la informació més destacada del seu equip a través de les pàgines pròpies de cada conjunt que permeten un accés ràpid al calendari de competició, a la classificació i als resultats de cada jornada.


En les properes setmanes el web del Club Bàsquet Manlleu també afegirà un espai per donar visibilitat a les empreses i institucions que col·laboren amb l’entitat.

Etiquetes:
Esports