26 d'abril de 2024

Últims dies d'obres per construir la nova rotonda

És possible que un tram del passeig de Sant Joan quedi tallat a finals de setmana

Arola Cumeras 9 de febrer de 2016 a les 19:08
Les obres, aquest dimarts 9 de febrer

Les obres de la rotonda que s’està construint entre el passeig de Sant Joan, la carretera d’Olot i el carrer Cavalleria arriben a la recta final. Durant tota aquesta setmana es farà el lateral del passeig de Sant Joan i s’anirà acabant de posar paviment de les zones que s’han treballat prèviament.


La previsió és acabar el lateral divendres dia 12 i la setmana vinent, es podrà pavimentar la zona. Segons el regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, ha explicat quela valoració de les obres és bona i que la il·luminació ha millorat de manera “agradable”.


Aquests dies “pot ser que hi hagi una estretor durant uns quants dies”. Actualment “no ens agrada com treballen les màquines, perquè la gent hi circula molt a prop”. Podria ser que el tram de la cantonada de Can Bernabé es talli al trànsit però “serien les últimes molèsties”.


Es confirmarà si aquesta mesura del tall es porta a terme aquest mateix dimarts, durant la reunió tècnica. Actualment aquesta regidoria també té l’ampliació de les obres de Can Molas sobre la taula. Avui es farà una comissió permanent prèvia al ple, que també parlarà del pla de Can Brocato, que podria ser que tingués una segona oportunitat de discutir-se, ja que l’empresa Bon Preu ha fet una nova oferta, garantint que no hi hauria la benzinera.