23 d'abril de 2024

Joan Cros quart a la primera prova del nacional de motocròs

El manlleuenc va realitzar una gran cursa a Albaida, sobretot a la segona mànega

El Ter 10 de febrer de 2016 a les 12:03
Sergio sánchez, Joan Cros i Xurxo Prol amb la moto de Cros

El TEAM JCR ha començat amb força bon peu el campionat nacional de motocròs. Al capdavant de l’equip, Joan Cros que es va adjudicar el quart lloc de la general a la primera prova del nacional celebrada aquest cap de setmana a Albaida, València. La resta de l’equip que competia a MX2, el més ben posicionat Xurxo Prol, el nou fitxatge de l’equip que va aconseguir acabar tercer en la primera mànega.


Joan Cros comença amb bon peu el campionat nacional tot i que ha patit un cap de setmana de tots colors. El pilot que estrenava KTM, es va trobar força còmode durant els entrenaments i va aconseguir rodar amb temps capdavanters. A la primera mànega el manlleuenc va patir una mala sortida que el va obligar a remuntar diverses posicions. Tot i l’esforç, Cros només va poder acabar en setè lloc, un posició no gaire bona si volia estar al podi al final de la cursa. De fet Cros, ja havia afirmat en algunes ocasions que el traçat valencià no era dels seus preferits.


La segona mànega va ser molt diferent, amb un Cros molt endollat des del primer moment. El de KTM va lluitar de principi a fi per aconseguir el segon lloc, un cop José Antonio Butrón va obrir estela al capdavant. Cros va batre a Francisco Utrilla, frec a frec interessant que va acabar del costat del de Yamaha.  Finalment el de Manlleu era tercer i es quedava fora del podi per molt poc. La suma de les dues mànegues va donar el quart lloc de la general, una recompensa a la feina ben feta en aquest inici de campionat nacional.


La resta de pilots del team també van fer un gran paper. El més destacat el de Xurxo Prol, el nou fitxatge de l’equip per aquesta campanya va aconseguir acabar tercer a la primera mànega tot i que a la segona una caiguda el va obligar a retirar-se i finalitzava desè a la general. Sergio Sánchez, més regular va adjudicar-se el 13è lloc de la general.


La propera prova del campionat es disputarà un en un traçat nou per a molts pilots, com el de Sant Lucar de Barrameda a Cádiz. Serà el proper cap de setmana 20 i 21 de febrer.


 


 


 

Etiquetes:
Esports