24 d'abril de 2024

Aquest divendres torna el Cicle de Jazz de Manlleu

Hi actuaran els conjunts de Marc Vernis i David Viñoles

elter.net 10 de febrer de 2016 a les 17:18
El cartell del Festival de Jazz

Aquest divendres a partir de 2/4 de 10 del vespre, torna el 19è Cicle de Jazz de Manlleu amb un doble concert de dues formacions de jazz osonenques.


Marc Vernis Trio és una formació liderada pel pianista i compositor osonenc Marc Vernis, i acompanyat per Franco Molinari al contrabaix i Joan Carles Aguerri a la bateria. Presentarà un recull de temes originals i íntims, inspirats en les textures, sensacions i emocions que li dóna la localització geogràfica 40º20´2N-3º11´9E. Aquesta ubicació dóna nom al repertori de temes que oferirà. 


El doble concert seguirà amb l’actuació de la formació liderada pel bateria de Centelles David Viñolas, David Viñolas Trio. Acompanyat d’Albert Bartolomé als saxos i d’Aleix Forts al contrabaix presentaran els temes del primer disc de la formació, Cap al Capvespre, editat l’any 2014. Durant el concert es podran escoltar temes del disc, que majoritàriament són composicions del mateix Viñolas, del saxofonista Albert Bartolomé i alguna versió o estàndard arranjats per aquesta formació.


El preu de l'entrada és de 5 euros i el concert es farà a la Sala d'Exposicions de Can Puget. La venda d’entrades anticipades es fa a l'Escola de Música de Manlleu, de dilluns a dijous, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 del vespre.

Etiquetes:
Cultura