26 d'abril de 2024

El CP Manlleu vol recuperar la bona dinàmica a la pista del Sant Cugat

El partit es disputarà diumenge a les 13.15h del migdia

El Ter 11 de febrer de 2016 a les 12:18
cpmanlleu.cat

El CP Manlleu torna a la competició després de que la passada jornada no hi hagués lliga en motiu del carnaval. Aquest diumenge a les 13.15h, es veu les cares davant un rival complicat. Els de Quim López viatgen a la pista del Sant Cugat, un rival que trepitja els talons als manlleuencs a la classificació. Els detalls amb Guillem Moral.


Els de Quim López segueixen immersos en el seu particular ‘Tourmalet’ que miraran de superar satisfactòriament. En primer terme, el Sant Cugat, un rival que ve de perdre a la pista de Las Lagunas, un rival de la part baixa de la taula. Per aquest motiu els vallesans arriben a aquesta 15a jornada amb la motivació d’aconseguir la victòria si no es volen despenjar de la classificació. El tècnic manlleuenc, Quim López, elogia a l’equip vallesà afirmant que és un conjunt molt potent que esta fent les coses ben fetes.


Per la seva banda el Manlleu, vol tornar a recuperar la dinàmica de començament d’any en què van aconseguir grans resultats a pistes realment complicades. Quim López és optimista i afirma que l’equip tornarà a agafar la trajectòria ascendent, en un lliga realment complicada.


El partit es disputarà en un horari poc habitual. Serà a la pista del Sant Cugat, diumenge al punt de  13.15h del migdia.

Etiquetes:
Esports