25 d'abril de 2024

20 estudiants de l'Institut Antoni Pous d'intercanvi a Bèlgica

A finals del proper mes d'abril els estudiants belgues visitaran Manlleu

Ivan Duran 12 de febrer de 2016 a les 17:56
Imatge dels estudiants manlleuencs amb els belgues

Un grup de 20 alumnes de batxillerat de l’Institut Antoni Pous de Manlleu van protagonitzar un intercanvi aquesta setmana passada amb el centre Wico Mater Dei d’Overpelt a Bèlgica.


Aquest és el segon any que es fa aquest intercanvi a batxillerat, però la relació entre els instituts existeix des de fa més de 4 anys ja que es van conèixer amb el projecte Comenius. A la trobada hi havien els mateixos alumnes belgues, els joves de Manlleu, alemanys i eslovacs. Joan Mitjavila, professor d’anglès de l’Institut Antoni Pous, ens diu que va ser una experiència fantàstica. Va haver-hi molta predisposició tant per les famílies i els estudiants belgues amb els alumnes manlleuencs per parlar i entendre’s entre ells.


Durant la setmana els alumnes de Manlleu van residir a les cases dels estudiants belgues i van realitzar diverses activitats a l’escola. També es van fer visites a les ciutats de Gant i Hasselt. El punt fort d’aquesta sortida és posar a la pràctica l’anglès dels joves. Mitjavila ens explica que la proposta d’intercanvi va sortir de l’institut belga.


A finals del proper mes d’abril els estudiants belgues visitaran la nostra ciutat i s’allotjaran a casa dels nois manlleuencs. L’institut  Antoni Pous espera que l’activitat tingui continuïtat en els propers cursos.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu