24 d'abril de 2024

La ciutadania de Manlleu opta per introduir canvis en la propera Cavalcada de Reis

La idea de fer una consulta ciutadana "es va agafar d'altres municipis", com La Garriga

Arola Cumeras 12 de febrer de 2016 a les 10:44
Campament Reial, Manlleu 2016

S’han donat a conèixer els resultats de l’avaluació Ciutadana que s’ha fet sobre la Cavalcada de Reis, que indica que la majoria opta per introduir canvis, sobretot a l’espectacle final. Carme Trillas, regidora de Participació Ciudadana, ha explicat que està “molt contenta de la participació que hi ha hagut a l’enquesta”, de 224 persones.


Afirma que el govern “aposta per la transparència i des de la regidoria de Participació Ciudadana es va considerar que faltava una avaluació més directa”. La idea “es va agafar d’altres municipis”, com La Garriga, i es demanava què havia agradat i què no, i també quins aspectes canviarien. Es va poder opinar fins al 31 de gener. Les “crítiques que han sortit han estat plenament constructives”. El Campament reial “té molt potencial i està ben valorat” i altres aspectes “s’han de millorar moltíssim, com la rua i les carrosses”.


La gran assignatura pendent és que trobem “la màgia de la Cavalcada i falten voluntaris per ajudar als Reis, patges i que la rua no es vegi tan buida”. A més, cal “canviar l’espectacle final”. Un 77,7% dels enquestats va afirmar que els havia agradat poc (31,7%) o gens (46%)


Algunes de les propostes són que les actuacions siguin més, curtes, lluminoses i entenedores per als infants. També es demana que els Reis puguin estar més propers als nens i nenes. Trillas asegura que a partir d’ara “farem una bona feina”. També ha volgut donar les gràcies als participants perquè “malgrat que eren anònims, les idees i comentaris eren molt correctes i molt coherents”.

Etiquetes:
Cultura