25 d'abril de 2024

El Manlleu rep diumenge el Reus amb l'al·licient de veure el germà de Samuel Eto'o

L'equip manlleuenc afronta el partit després de dues derrotes per la mínima com a visitant

El Ter 21 de novembre de 2008 a les 10:56
El Manlleu vol tornar a guanyar
Després de dues derrotes consecutives, l’AEC Manlleu rep aquest cap de setmana el Reus Deportiu. L’equip manlleuenc, que ocupa la sisena posició a la classificació, espera trencar la dinàmica negativa que l’ha portat a encadenar dos partits perdent per la mínima.

Jordi Dot, capità de l’equip, explica que el Reus és un bon rival per tornar a retrobar-se amb la victòria. El Reus, de fet, és un dels equips més potents de la categoria i un dels clars aspirants a disputar el playoff d’ascens a Segona Divisió B. L’equip manlleuenc torna a jugar al municipal després del 4 a 0 que va aconseguir amb el Cornellà. A partir de llavors ha perdut al camp de la Rapitenca i del Santboià per culpa de dos gols estranys. Malgrat les derrotes, l’equip ha donat bones sensacions.

Dot considera que l’equip està il•lusionat per seguir a la part alta de la classificació. El partit d’aquest diumenge es juga a les cinc de la tarda. Després el Manlleu visita l’Espanyol B. Jordi Dot espera tancar la primera volta de la competició amb un mínim de 30 punts. Ara el Manlleu en té 20.

Jordi Dot, capità de l'equip, espera trencar la ratxa de dues derrotes

Etiquetes:
Esports