24 d'abril de 2024

L'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, serà el vicepresident d'una federació entre ICV i EPM

L’Assemblea de l’EPM ja va aprovar aquesta federació, però ICV l’ha de ratifificar aquest cap de setmana a Sabadell

El Ter 21 de novembre de 2008 a les 14:00
Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere
Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, serà el vicepresident d’un comitè d’enllaç que dirigirà la nova federació entre ICV i l’Entesa pel Progrés Municipal. Segons Fàbrega, podran sumar esforços sense perdre la identitat de cada formació en qüestions com les polítiques ambientals o socials.

El president serà Joan Saura, líder d’ICV, i Jordi Fàbrega, que també és delegat dela Generalitat a la Catalunya Central, ocuparà la vicepresidència en virtut del càrrec que ostenta al capdavant de l’Entesa.

L’Assemblea de l’EPM, que es va fer dissabte la Palma de Cervelló, va aprovar aquesta federació, però ICV l’ha de ratificar aquest cap de setmana Sabadell. Segons Fàbrega, la nova organització ha de permetre sumar esforços, ja que ICV té més presència l’àrea metropolitana de Barcelona però en canvi, l’EPM té força als pobles petits. El que es vol és treballar des d’un punt de vista més territorial.

Segons Fàbrega, una altra de les prioritats es situa en l’àmbit nacional, ja que considera que Catalunya és lluny d’aconseguir els ‘drets com a poble’ que ‘hauria de tenir. L’EPM és un partit d’agrupacions d’independents que de fet ja s’ha presentat en coalició amb ICV i EUiA a les últimes eleccions.
Etiquetes:
Política Municipal