23 d'abril de 2024

Es continuen fent proves a la nova rotonda del passeig de Sant Joan per eliminar les cues

Després de la Setmana Santa es tornarà a avaluar el funcionament del nou giratori

Arola Cumeras 18 de març de 2016 a les 11:36
Una imatge d'un dels passos de vianants adjacents a la rotonda

Aquest dimecres des de Serveis Territorials de l’Ajuntament es van avaluar les obres de la nova rotonda entre el passeig de Sant Joan, la carretera d’Olot i el carrer Cavalleria, que s’han donat per finalitzades.


El regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut, considera que “el col·lapse és molt menor al que hi havia abans, però encara volem millorar-ho en hores punta". L’objectiu fonal és aconseguir que no hi hagi problemes”, tampoc “a les 7 de la tarda”. Vilaregut ha defensat que “aquella és la zona propera a l’hospital i ha d’haver-hi una certa visió a favor del vianant”, als semàfors. No obstant, “és una rotonda petita i la setmana vinent farem una millora tècnica”. Els semàfors de “sortida de la rotonda s’hauria d’encendre molt abans” i així el trànsit seria més fluid.


Els autocars de les línies regulars van registrar també retards però “darrerament no se’ns han formulat queixes com les de principis de mes, que eren raonables”. La millora de circulació “també els tindrà en compte”. Després de la Setmana Santa es tornarà a avaluar el funcionament del nou giratori.