24 d'abril de 2024

Carme Carrera, que viu a la residència Aura, rep la Medalla Centenària

A l'acte hi han assistit l'alcalde de Manlleu, la regidora de Gent Gran i una representant de la Generalitat

Gisela Francàs 19 de març de 2016 a les 10:50
Carme Carrera amb la família, representants de l'Ajutament i de la Generalitat i la directora de l'Hospital Sant Jaume

Aquest dissabte el matí s’ha lliurat la Medalla Centenària a Carme Carrera Carol, de Torelló a la residencia Aura de Manlleu, coincidint en el dia del seu aniversari. Carme Carrera fa dos anys va haver d’ingressar a la residència Aura perquè es va trencar el fèmur i des de llavors que viu a Manlleu. A part d’aquest incident, "estic molt bé”, afirma.


Els encarregats de lliurar la placa i un ram de flors han estat l’alcalde, Àlex Garrido i la regidora de Gent Gran, Carme Trillas, per part de l’ajuntament i la tècnica del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Cirera, en representació de la Generalitat de Catalunya. També des de l’Ajuntament de Torelló se li ha fet arribar un ram. Carme Carrera Carol, que va néixer un dia com avui de fa un segle, ha rebut la medalla amb molta emoció juntament amb tota la família i amics. Amb el cap clar ha agraït a tothom aquest homenatge. "Mai he rebut una medalla i servirà per tenir un record d'aquest dia", ha explicat. També ha explicat que "el món ha canviat molt, el 100%".


Carrera és la primera àvia que viu a Manlleu que ha fet 100 anys aquest 2016. Segons la directora de la residència Aura i l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, M. Àngels Romeu, hi ha una àvia que va fer 101 anys el mes de febrer i d’altres que en tenen més 90. Després de l’entrega de la medalla i els rams s’ha brindat amb cava amb tots els assistents. Carrera ha recalcat que “estava molt contenta amb tothom per aquest reconeixement”.

Etiquetes:
Societat