26 d'abril de 2024

Presenten el Moneder MAB, el nou sistema de fidelització de clients que oferirà descomptes i sortejos

La plataforma es posarà en marxa el 15 d'abril i compta amb una aplicació mòbil i una web per consultar el saldo

Eudald Martínez 1 d'abril de 2016 a les 10:54
El nou recurs es va presentar ahir al vespre

El MAB, el Manlleu Associació de Botiguers, comptarà el proper 15 d’abril amb un nou sistema de fidelització de clients. Es tracta el Moneder MAB, un sistema totalment informàtic i tecnològic que substituirà l’actual Mabitargeta.


El nou recurs es va presentar als associats ahir al vespre a l'Ateneu de Manlleu, en un acte que va comptar amb l'assistència de la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, i el regidor de Promoció Econòmica de Manlleu, Eudald Sellarès.


El nou Moneder MAB permetrà als establiments adherits "oferir bonificacions en properes compres i també participaran en sortejos i promocions", segons detalla Carme Peix, dinamitzadora del MAB.


Per rebre les bonificacions, els clients es podran identificar a les botigues amb el nom, el DNI, el número de telèfon o bé amb la lectura d'un codi QR. A més, també es desenvoluparà una aplicació mòbil gràcies a la qual podran conèixer en tot moment els saldos acumulats, les promocions o les dades dels comerços. Aquesta informació també es podrà consultar a la nova web de l’agrupació de comerciants.


Actualment la Mabitargeta compta amb 6.500 clients adherits i el MAB una setantena d’establiments associats. Peix explica que amb aquest nou sistema, "més àgil i dinàmic", l’associació de botiguers espera incrementar encara més la seva xarxa tant de clients ja que "els premia molt més" però també la d’associats. "Com que és el mateix client que quan va als comerços demana si allà donen punts, molts establiments es veuen forçats a pujar al carri i, quan hi són, estan molt contents", assegura.


La nova plataforma també serà més útil pels comerciants, ja que recollirà la quantitat de clients que han passat per la botiga, l’import de les vendes o quina és la seva mitjana de consum diari.

Etiquetes:
Economia i empresa