26 d'abril de 2024

S'enceta un camí que passarà per tot el territori català

La iniciativa a la comarca, està promoguda per l’Ajuntament i algunes entitats de Taradell, Santa Eugènia i Vic

El Ter 22 de novembre de 2008 a les 12:51
El recorregut s’inicia a Viladrau
Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a una iniciativa que pretén entendre’s per tot el territori català. S’espera que aquest matí una trentena de persones es congreguin al tram del camí que enllaçarà Sant Celoni amb Vic, dins del projecte Camí dels països catalans.

La iniciativa a la comarca, està promoguda per l’Ajuntament i algunes entitats de Taradell, Santa Eugènia i Vic. Tot i que hi ha determinat el punt de sortida, la continuació del recorregut la triaran els membres de la caminada.

Tot un seguit d’entitats de Taradell, Vic i Santa Eugènia, com els Tonis, els Toca-Sona, el Centre Excursionista de Taradell o els grallers de Roda entre d’altres, han preparat una sèrie d’activitats al voltant de la caminada, per tal de que els caminants puguin conèixer les tradicions i els costums de la gent de la comarca, a banda de poder practicar l’esport en natura.

Per tant doncs, amb aquest objectiu, el què es farà serà fer una caminada per totes les capitals de comarca de tots els països catalans, tant a Catalunya, com a València i Balears. El recorregut s’inicia a Viladrau, passant per Taradell on els participants hi passaran la nit. Al diumenge la caminada continuarà dins a Santa Eugènia de Berga per acabar a Vic.
Etiquetes:
Cultura