26 d'abril de 2024

Taradell inaugura les remodelades instal·lacions de l'ajuntament

Les instal·lacions dataven del 1987 i havien quedat petites i desfassades tecnològicament

El Ter 22 de novembre de 2008 a les 13:46
Les noves instal·lacions compten amb un espai ampli per als tècnics
Taradell ha celebrat aquest dissabte al migdia la inauguració de les noves instal·lacions de l'ajuntament, després de nou mesos en obres. Els treballs han consistit en fer una reforma interna de tot l'edifici, canviant la distribució dels espais i modernitzant la infraestructura.

La inauguració ha anat a càrrec de l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el regidor d'Urbanisme, Albert Ledesma. Els dos polítics han destacat la millora qualitativa que presenten les noves instal·lacions i el fet que permetran donar un millor servei als ciutadans.

Les obres han afectat les tres plantes de l’edifici, recuperant espais que no es feien servir com les sales de l'antiga Ràdio Taradell. En un principi, només es volia reformar la primera i segona planta, però a mitjans d'agost es va ampliar la reforma a la planta baixa i a l'entrada de l'ajuntament.

A la planta baixa s'ha millorat l'accés amb una porta de vidre d'obertura automàtica i un elevador per a persones amb mobilitat reduïda. Està previst instal·lar-hi un ordinador des d'on es podran fer tràmits administratius de l'ajuntament. També s'ha reformat la sala de plens amb sistema d'aire condicionat, terminals de xarxa i un sistema de projecció.

A la primera planta destaca un ampli taulell d'atenció al públic, dos despatxos i una sala de reunions, entre d'altres. I a la segona planta, hi ha un espai d'arxiu, la sala dels tècnics, l'àrea d'urbanisme, dues sales de reunions i el despatx d'alcaldia.

Les instal·lacions actuals dataven de l'any 1987 i havien quedat petites i desfassades tecnològicament. El projecte de reforma ha anat a càrrec de l'arquitecta Mònica López.

La inauguració ha estat multitudinària

La zona de recepció s'ha ampliat per donar millor servei als ciutadans

Aquesta és una de les sales de reunions

Aquest és el despatx d'alcaldia

Etiquetes:
Societat