25 d'abril de 2024

El Manlleu cau a casa contra el Reus (2-3), en el partit més emocionant de la jornada

El Manlleu va remuntar en dues ocasions el marcador en contra, però va acabar perdent immerescudament

El Ter 24 de novembre de 2008 a les 10:17
El Manlleu va fer una gran segona part, però va perdre
El Manlleu va sumar la tercera jornada perdent aquest diumenge davant del Reus Deportiu, tercer classificat de la Tercera Divisió. Els manlleuencs van fer un gran partit i mereixien aconseguir la victòria, però van acabar perdent per 2 gols a 3.

El Manlleu va igualar en dues ocasions el marcador, però va perdre per un gol a l’últim minut de partit. Francesc Cargol, tècnic del Manlleu, tot i la derrota, estava content amb els seus jugadors.

L’equip del Baix Camp es va avançar just abans de la mitja part amb un gol del germà del jugador del Barça Eto’o. Després d’una segona part on el Manlleu va dominar el partit i amb atacs constants a la porteria rival, finalment al minut 80 aconseguia l’empat a través de Baruc. L’alegria duraria poc perquè el Reus es tornaria a avançar de penal dubtós només dos minuts després. Dos minuts més tard, Ruben tornaria a igualar el marcador. Quan semblava que aquest seria el resultat final, el Reus va tornar a marcar ja en el temps de descompte. Els manlleuencs van protestar una falta sobre Ruben. Francesc Cargol considera que l’àrbitre va condicionar el resultat final.

Tot i la derrota, l’equip i els aficionats del Manlleu van marxar satisfets pel bon joc que va imposar l’equip osonenc, que malgrat tot fa tres jornades que no suma cap punt. El Manlleu ocupa la sisena posició amb 20 punts.