26 d'abril de 2024

La varietat de pans i dolços de [0% Gluten] capta l'atenció dels visitants de la fira Sabadell Degusta

La botiga-obrador sense gluten de Francesc Altarriba referent a Catalunya

El Ter 12 d'abril de 2016 a les 12:00
Parada de 0%Gluten al Degusta de Sabadell

La varietat de pans i dolços de [0% Gluten] capta l’atenció dels visitants de la fira Sabadell Degusta. El model de negoci únic a Catalunya promoguda per l’empresari manlleuenc Francesc Altarriba, va captar l’atenció dels visitants a l’esdeveniment. Sobretot pel nombre creixent de les persones intolerants al gluten i que han d’abstenir-se d’alguns productes alimentaris a l’abast de tothom.


L’interès per aquest nou model va ser tant gran que Altarriba ja negocia l’obertura de noves franquícies fora de Manlleu. Des del més de febrer Altarriba va obrir una botiga-obrador al passeig de Sant Joan, on ofereix aquest tipus de productes a tothom. Tot i que actualment està molt centrat en la restauració.


Actualment el fenomen sense gluten està creixent per moments. De fet no és un tipus de producte gastronòmic adreçat únicament a persones celíaques, sinó que també està guanyant molts seguidors de persones que es volen cuidar, degut en part per tractar-se d’un producte realment saludable i apte per a tothom. El model de negoci en que la mateixa botiga inclou l’obrador i que es tracti de productes naturals va ser un dels fet que va cridar més l’atenció dins la fira. De fet es tracta d’un obrador esterilitzat en què no hi ha contacte amb altres productes derivats de la farina, ja que està centrat únicament al producte sense gluten.


L’idea de Francesc Altarriba és promoure aquest nou producte sense gluten, per tal d’obrir noves franquícies i fomentar el menjar saludable.

Etiquetes:
Fires i festes