26 d'abril de 2024

Concurs Gastronòmic de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

L?àmbit temàtic del concurs és ?La cuina tradicional?

El Ter 13 d'abril de 2016 a les 13:26

Un dels alumnes del curs d’auxiliar d’hoteleria  del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball de Manlleu (PFI-PTT), participarà al Concurs Gastronòmic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils que tindrà lloc el proper divendres dia 15 d’abril.


L’alumne manlleuenc ha estat un dels cinc concursants finalistes seleccionats per participar al concurs, i haurà de cuinar dues receptes i presentar-les davant del jurat.


El proper curs, el PFI-PTT Manlleu tornarà a oferir dos perfils professionals, d’auxiliar d’hoteleria cuina i serveis de restauració i d’auxiliar de pastisseria i fleca, amb un total de 32 places. Està adreçat als joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en educació secundària, amb la finalitat de proporcionar-los una formació bàsica i professional , oferir-los l’aprenentatge d’un ofici i ampliar una formació general per facilitar la incorporació al món laboral. Properament s’obrirà el període de preinscripcions pel proper curs al Pla de Transició al Treball de Manlleu, situat al carrer de la Font nº 12, a l’antic Sidral.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu