25 d'abril de 2024

La BiciSalle arriba a la 25a edició

La mítica bicicletada popular compleix un quart de segle de vida amb alguna novetat especial

El Ter 21 d'abril de 2016 a les 11:24
Foto d'arxiu

Aquest diumenge 24 d’abril tindrà lloc la 25a edició de la BiciSalle Manlleu. La mítica pedalada popular arriba al seu quart de segle de vida amb una edició especial, però que es cenyirà als recorreguts habituals.


La mítica pedalada popular donarà el tret de sortida a les 9 del matí a la Plaça Fra Bernadí. El recorregut partirà de la plaça i passarà per diversos carrers de Baix Vila, fins arribar a l’Arboretum on finalitzarà el recorregut. Un cop tots els participants arribin a l’Arboretum, els participants escolliran el recorregut  que hagin triat prèviament.


S’han programat quatre recorreguts de diverses dificultats i distancies. Un recorregut infantil de tres quilòmetres, un recorregut curt de dotze quilòmetres, un recorregut llarg de vint-i-un quilòmetres, i un llarg plus de vint-i-cinc quilòmetres. Quatre recorregus per a totes les edats i nivells.


Es obligatori portar el casc i l’opció de dur banyador i gorro de piscina, ja que un cop finalitzat el recorregut a l’Arboretum, tots els participants podran gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal totalment de franc.


Les inscripcions s’han de fer a través del web de LaSalleManlleu.cat. El preu de la pedalada és de 5€ i inclou esmorzar, beguda i obsequi.

Etiquetes:
Esports