26 d'abril de 2024

'Rusiñol, Primavera, Cervantes, Shakespeare' un nou vermut literari per Sant Jordi

Teatre Centre uneix, per tercer any, literatura amb teatre i presenta un espectacle molt especial

El Ter 21 d'abril de 2016 a les 13:43
Imatge d'arxiur seleccionada amb Sant Jordi

Un any més el Teatre Centre organitza ‘el Vermut Literari’. Quan s’acosta Sant Jordi, ‘els del centru’ uneixen teatre i literatura per oferir un espectacle de lectura de textos molt especial. Enguany el ‘Vermut Literari’ rep el nom de “Rusiñol, Primavera, Cervantes, Shakespeare”. El president del Teatre Centre, Emili Jané, afirma que el títol de l’espectacle sorgeix de donar la benvinguda a la primavera  i reconèixer els aniversaris de Cervantes i Shakespeare.


La vetllada consistirà en la lectura de textos de diversos autors, de diverses èpoques. Una selecció que inclourà poemes japonesos dedicats a la primavera, juntament amb textos de Cervantes i Shakespeare, que enguany es commemora el 400 aniversari de la mort dels dos artistes. Santiago Rusiñol també hi serà present amb textos humorístics, misògins i irònics, que en el seu dia van ser publicats a la revista ‘L’Esquella de la torratxa’, fa pràcticament cent anys.


Amb aquesta, ‘El Vermut Literari’ suma tres edicions i es consolida com una de les activitats més destacades dins els actes programats per Sant Jordi.


En total es faran dues representacions, una primera dissabte 23 d’abril a les 8 del vespre i una segona, diumenge 24 a dos quarts d’1 del migdia, ambdues a l’Espai Russinyol. L’aforament queda limitat a 40 persones ja que l’espectacle es durà a terme al vestíbul.

Etiquetes:
Cultura