26 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu surt al carrer per Sant Jordi

Ràdio Manlleu emetrà un programa especial de quatre hores des de la plaça Fra Bernadí.

El Ter 22 d'abril de 2016 a les 11:15
Foto d'arxiu

El dissabte 23 d’abril, Ràdio Manlleu oferirà un programa especial que s’emetrà en directe des de la plaça Fra Bernadí. La iniciativa comptarà amb la participació de nombrosos col·laboradors de Ràdio Manlleu, i la presència de diversos convidats vinculats al món de la literatura.


El programa començarà a les deu del matí i al llarg de les quatre hores previstes d’emissió, oferirà un magazine cultural centrat en la diada de Sant Jordi i els seus protagonistes.  Enguany, amb motiu del setè centenari de la seva mort, Ramon Llull serà un dels personatges destacats de la jornada, motiu pel qual s’oferirà una visió general de la seva vida i obra. Miguel de Cervantes i William Shakespeare, que van morir el 23 d’abril de l’any 1616, també seran protagonistes del programa, que comptarà a més a més amb edicions especials  dels programes de Ràdio Manlleu “Els al·lots en un cove” i “L’hora del llop”.


Una taula de poesia, la presentació d’una novel·la, i les recomanacions literàries fetes per diverses personalitats del món de la cultura, completaran un programa coordinat i presentat per Sílvia Plana, de la revista digital l’Escriba. També s’oferiran connexions en directe per conèixer la valoració de la jornada de veu dels llibreters i floristes amb parada a la plaça, i recollir les impressions de la ciutadania.


Finalment destacar que l’emissió és oberta a la participació de tothom que vulgui visitar la unitat mòbil de Ràdio Manlleu, i entre tots els nens i nenes que vulguin recomanar un llibre, es sortejarà un lot de llibres del Superminiforts.


Ràdio Manlleu, especial Sant Jordi, dissabte 23 d’abril de 10 a 14h a la plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Cultura