25 d'abril de 2024

El programa especial de Sant Jordi de Ràdio Manlleu acompanya la diada

Autors, músics i col·laboradors han set els protagonistes d'un programa de 4 hores en directe

El Ter 23 d'abril de 2016 a les 13:57
Un moment del programa en directe de Ràdio Manlleu per Sant Jordi

Des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda Ràdio Manlleu ha emès un programa en directe des de la plaça Fra Bernadí. El programa ha estat conduit per diversos col·laborados de l'emissora com Dídac Gelabert i Sílvia Plana de la revista digital l’Escriba.


Durant tot el programa han entrevistat a diversos professionals del sector artístic com el professor, hel·lenista i músic Joan Silva que ha interpretat la seva versió musicada d'un poema amorós medieval.


En un dia com aquest també s'ha acostat fins al programa especial de Ràdio Manlleu la directora de la biblioteca de la cituat, Núria Silvestre, que ha reivindicat la missió de la Biblioteca: "acostar els llibre i la música a la gent des d'un ens públic".


El programa també han recordat les figures de Ramon Llull amb motiu del setè centenari de la seva mort i de Miguel de Cervantes i William Shakespeare, que van morir el 23 d’abril de l’any 1616.


L’escriptora manlleuenca Anna Masnou ha presentat la seva última novel·la “Swing Club: deixa’t endur per la música” que s'ambienta als anys 20 i té el swing com a fil conductor. Masnou ha explicat que la idea li va venir a partir d’un somni "i vaig anar creant els personatges de la seva novel·la".


Finalment, hi han passat diferents col·laboradors de la ràdio com els Al·lots en un Cove i l’hora del llop”. També s'ha fet una taula de poesia amb diversos autors, com les manlleuenques Montserrat Llorens i Anna Miralpeix, al costat de Biel Barnils.

Etiquetes:
Cultura