El CP Manlleu hi posa més hoquei i supera l'Arenys (4-3)

L'encert a bola aturada de Marc Julià van donar tres punts al Manlleu

CP Manlleu/ E.Gil 25 d'abril de 2016 a les 10:47
cpmanlleu.cat

El CP Manlleu va sumar aquest dissabte una gran victòria davant del CE Arenys de Munt per 4 gols a 3, en un partit tens, igualat i difícil. Les grans intervencions del porter Jordi Garcia i l'encert a bola aturada de Marc Julià van donar tres punts a uns manlleuencs que la setmana que ve poden assolir l'ascens matemàtic a l'OK Lliga.

En el partit d'aquest dissabte, però, van haver de suar de valent per superar un Arenys lluitador i incòmode. Els primers minuts de tempteig van ser un miratge perquè ràpidament els equips ja van disposar de les primeres oportunitats de perill. L'arbitratge va permetre molts contactes i això també va endurir l'enfrontament.

Al primer temps els gols van arribar a les acaballes, quan els visitants es van avançar aprofitant-se d'una jugada embolicada i el manlleuenc Adrià Ballart va empatar culminant un contracop. Al descans, empat a 1 gols.

A la represa, el ritme es va incrementar. Els equips van posar una marxa més i es va veure un gran partit d'hoquei. Només començar, Marc Roca va glaçar el Municipal amb un xut que va entrar per l'esquadra i que va tornar a posar per davant l'Arenys. Però la reacció en tromba del Manlleu no es va fer esperar. En tres minuts, els locals van marcar tres gols, obres de Julià -dues vegades- i Jaume Farrés. Això va trencar el partit i el va deixar encarrilat.

FITXA. PRIMERA DIVISIÓ ESPANYOLA: JORNADA 23

4 CLUB PATÍ MANLLEU: Jordi Garcia, Juli Anguita, Jaume Farrés, Marc Julià, Albert Grau [5 inicial]. Pau Flores, Marc Prat, David Martí, Nil Rodríguez, Adrià Ballart.

3 CE ARENYS DE MUNT: Ernest Burgaya, Jordi Illa, Gerard Cusachs, Marc Roca, Enric Daumal [5 inicial]. Guillem Garcia, Jordi Pérez, Gerard Gallardo, Ricard Verdura, Jordi Truyols.

Gols: 0-1 Jordi Illa (20'). 1-1 Adrià Ballart (23'). 1-2 Marc Roca (32'). 2-2 Marc Julià (34'). 3-2 Marc Julià (36'). 4-2 Jaume Farrés (37'). 4-3 Jordi Illa (49').

Targetes: cap amonestació.

Àrbitres: Joel Garcia, Erik Rivas.