26 d'abril de 2024

La plataforma Perquè no ens fotin el tren es reuneix amb el Síndic de Greuges

Es van queixar de la impuntualitat i els horaris poc lògics de la línia R3

Arola Cumeras 26 d'abril de 2016 a les 13:44
Una imatge de la trobada

El Síndic de Greuges es va reunir la setmana passada amb representants d'administracions, operadors del servei i plataformes d'usuaris per fer una posada en comú sobre l'actual sistema ferroviari a Catalunya. Montse Ayats del grup Perquè no ens fotin el tren d'Osona i el Ripollès assenyala que amb l'R3 de rodalies pateixen manca d'informació, impuntualitat i una irracionalització dels horaris.


Ayats lamenta que "pots anar a treballar al Ripollès a les vuit del matí però no podem anar treballar a Barcelona a les vuit del matí, quan és el més habitual".


A la trobada hi han estat presents, d'una banda, representants de TMB, Renfe, ATM i l'Agència Catalana del Consum, i de l'altra, d'entitats d'usuaris afectats pel servei de transport del tren, com és el Col·lectiu Perquè no ens fotin el tren d'Osona-Ripollès, o la Plataforma Trens Dignes Terres de l'Ebre-Priorat. Tots plegats denuncien una mala qualitat del servei amb combois obsolets, poca puntualitat i una durada en el recorregut cada vegada més llarg.


Aquest divendres dia 29 a les 7 de la tarda la plataforma osonenca es tornarà a concentrar a l'Estació de Torelló per continuar reclamant millores a la R3. Esperen que a la concentració del mes de maig podran presentar el projecte d'adequació de l'espai de darrera l'Estació de Torelló com a aparcament, segons el compromís a què van arribar amb l'Ajuntament.

Etiquetes:
Societat