23 d'abril de 2024

El Manlleu agafa la directa (90-72)

Els manlleuencs van augmentat l?avantatge progressivament fins deixar el partit sentenciat al tercer quart

CB Manlleu 27 d'abril de 2016 a les 10:27
cbmanlleu.cat

El CB Manlleu ha sumat confiança per a l’últim tram de temporada després d’una victòria còmoda aquest diumenge a casa contra l’AE Minguella per 90 a 72. Els manlleuencs van augmentat l’avantatge progressivament fins deixar el partit sentenciat al tercer quart i van aconseguir així un resultat que els permet pujar a l’onzena posició de la taula.

El partit va començar amb els dos equips llançats a l’atac i donant facilitats en defensa. El Minguella va ser el primer equip en dominar el marcador però va trigar poc en perdre la iniciativa davant un Manlleu que va treure rendiment del tir exterior amb dos triples de Pablo Polanco i dos més de Lluc Gómez. Les entrades a cistella de Xevi Soldevila i les jugades sota pal de Miki Arqués van permetre mantenir l’avantatge i tancar el període amb 23 punts a 20.

Al segon temps, el Manlleu va continuar ampliant distàncies davant un Minguella poc inspirat. L’atenció en defensa de jugadors com Ernest Boix i Guillem Mundet van posar el Manlleu a +8 punts, però el rival va veure la possibilitat de reaccionar quan va baixar la contundència defensiva i el Manlleu va concatenar diverses errades en cistelles fàcils. Després d’un temps mort demanat per Jordi Serra, l’equip es va tornar a posar a to per recuperar el marge perdut i arribar al 44 a 33 al descans.

El tercer quart va permetre al Manlleu deixar el partit gairebé sentenciat, amb un inici molt intens. En només 4 minuts, el Manlleu va fer 16 punts de totes les maneres possibles, amb el ben tornat Pablo Polanco encertant novament des de la línia de 6,75 i fins i tot amb Arnau Gorchs finalitzant un ‘alley oop’ a passada de Lluc Gómez. El conjunt visitant es va situar un altre cop a la pista per evitar que continués la sagnia anotadora i arribar als últims 10 minuts amb un 72 a 46 que ja feia preveure la victòria osonenca.

El Manlleu va aprofitar el marge aconseguit per anar lligant la victòria. Marc Domènech va obrir l’anotació local en l’últim temps i Èric del Moral va ajudar a controlar el partit en els moments de més insistència del Minguella, que poc a poc es va anar apropant sense gaire perill davant un Manlleu que va fer valer la feina feta per sumar una victòria clara per 90 a 72.

Amb la victòria, el Manlleu puja a l’onzena posició, plaça que haurà d’intentar mantenir en els dos partits que queden de fase regular per disposar de millors opcions a la promoció de permanència. El proper partit del Manlleu serà diumenge vinent, 1 de maig (19.30h), contra el cuer de la categoria, el CN Caldes.