25 d'abril de 2024

El Festival de Titelles de Calldetenes tanca la 16a edició amb 4.200 espectadors

Una de les novetats d'enguany era la doble sessió que es va fer de cada espectacle

El Ter 24 de novembre de 2008 a les 20:42
En total es van programar 6 espectacles.
Prop de 700 persones van assistir ahir diumenge al darrer espectacle del Festival de Titelles de Calldetenes d'aquest any, que es va cloure amb "La Via Làctia", un musical amb titelles gegants portat a l'escenari per la companyia El Cau de l'Unicorn i que va fer les delícies a petits i grans.

D'aquesta 16a. edició del Calltitellesdetenes en destaca també l'espectacle de la companyia Per Poc "Les Tres Bessones i l'enigmàtic sr. Gaudí", que va aconseguir el passat 2 de novembre un total de 780 espectadors. Cal esmentar també l'excel.lent qualitat d'altres de les propostes del festival com van ser "El ratolí viatger" de l'Estaquirot Teatre, "La lluna la pruna" de la companyia Mercè Framis, el popular "Hansel i Gretel" de Titelles Vergés i "Mal de closca" de Farrés brothers.

En total han estat 4.200 les persones que han assistit als 6 espectacles, dels quals se n'han fet dues sessions cada diumenge, acomplint així l'objectiu que tot el públic pogués veure les representacions. El Festival ha rebut, un any més, una molt bona acceptació per part del públic.
Etiquetes:
Cultura