23 d'abril de 2024

Predomini dels animals i els paisatges a la 4a exposició del Taller d'Art Juan Varea

La mostra de dibuixos i pintures s'inaugura aquest dissabte 30 d'abril

Arola Cumeras 27 d'abril de 2016 a les 13:56
Juan Varea, en ple muntatge de l'exposició, aquest dimecres a Can Puget

Can Puget acull la 4a exposició de pintures i dibuixos d'infants i adults del Taller d’Art Juan Varea. Enguany, uns 60 alumnes, entre adults, infantils i juvenils dels curs 2015-2016, exposaran del 30 d’abril al 22 de maig. Són més de 150 quadres, considerats una petita mostra de pintures dels alumnes infantils i joves (de 5 a 12 anys) i adults (de totes les edats).


La mostra és molt variada pel que fa als temes i les tècniques: dibuix, pintura, pastel, olis, acrílics, sempre de manera personalitzada i adequada a la capacitat dels alumnes. Segons l’artista i professor, està en auge la formació artística entre els més joves. Varea explica que estarà "encantat de rebre el públic" perquè és “molt variada i popular, amb molta gent d’aquí i moltes famílies implicades”. Afirma que els animals, la natura i el paisatge han tingut un "protagonisme" molt especial, i es poden veure des de camps de gallerets passant per plantes i flors de tot tipus, tigres o cabres.


El Taller d’Art Juan Varea es va establir fa quatre anys al carrer Sant Martí, 14 de Manlleu dirigit per l’artista i pintor. La inauguració tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget dissabte 30 d’abril, a 2/4 de 7. L’acte inaugural estarà amenitzat pel cantant i acordionista Xavier Turu. L’exposició es podrà visitar fins al 22 de maig, de dijous a diumenge, de 6 a 8 d la tarda.

Juan Varea amb les dues obres pròpies que presenta, una sobre un paisatge i l'altra, un retrat de la seva néta

Etiquetes:
Cultura