25 d'abril de 2024

Sol·licitud d'Amistat, una creació pròpia dels joves del Teatre Centre

L'obra es representarà aquest dissabte a les 21.30h

El Ter 28 d'abril de 2016 a les 13:22
Cartell "Sol·licitud d'amistat"

Aquest dissabte 30 d’abril al de 2/4 de 10 del vespre, el grup de joves del Teatre Centre presenten Sol·licitud d’Amistat, una obra de creació pròpia que reflexiona i qüestiona sobre diferents valors. És tracta d’una obra jove i fresca que ha volgut posar en valor diversos factors que el mateix grup de joves viuen en el seu dia a dia, com l’amistat, les noves tecnologia, els estereotips, les relacions socials i els sentiments que generen. No busquem ni volem respostes úniques, vàlides i vertaderes.


"Busquem reflexionar, pensar, raonar, debatre, qüestionar i, sobretot, jugar", d’aquí parteixen, en paraules dels propis actors, les directrius que es seguiran dins la representació. Neus Colomer, actriu i coordinadora de “Sol·licitud d’Amistat” així ho explicava.


Sol·licitud d’Amistat neix amb l’objectiu de fer reflexionar al públic assistents sobre els valors que s’hi presentant. De fet aquesta obra és el fruit d’un treball col·lectiu d’aquests joves del teatre centre, que tenien ganes de seguir fent teatre, a més de les típiques obres i projectes que realitza ‘El centru’ com a tal. Neus Colomer afirmava que aquesta obra va sorgir de la necessitat de poder agafar un rol a part, per banda dels joves, dins el mateix teatre. De fet tota l’obra ha estat creada i dirigida per ells mateixos tot i tenir la supervenció de l’experiència de professionals del teatre i del mateix teatre centre.


També un dels fets estacats d’aquesta obra, és que la taquilla serà inversa. Es pagarà la voluntat al finalitzar la representació, d’aquesta forma els joves també volen posar en valor la seva feina dins el teatre tot i la seva joventut.


 

Etiquetes:
Cultura