25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu tindrà un filial la propera temporada

Albert Santanera serà l'entrenador d'aquest nou equip "amateur" sorgit de la base del club

El Ter 28 d'abril de 2016 a les 13:44
Foto d'arxiu

L’AEC Manlleu comptarà amb un filial la propera temporada. El projecte ha estat impulsat per David Gibaja coordinador general i juvenil, Cristian Martínez coordinació de l’etapa de Cadet, Raul Obiols coordinació infantil i Albert Santanera, ajudant de coordinació.


La idea de tenir un equip “amateur” a les files del club manlleuenc, es basa en donar oportunitats a jugadors que acaben la seva etapa al club i que molts no poden o no tenen l’oportunitat de poder jugar amb el primer equip. D’aquesta forma, els jugadors que acabin l’etapa al base del club, tindran la possibilitat de continuar jugant al club, i servir de reforç per les possibles baixes que pot tenir el primer equip. Segons explica Cristian Martínez, un dels coordinadors del futbol base de l’AEC Manlleu, “és un projecte ambiciós i que tenen molta feina per fer”.


El club començarà la propera temporada a quarta catalana, i l’objectiu és assolir la màxima categoria possible dins el futbol amateur. Segons informa el club l’equip es formarà amb gent que ja hi havia estat al futbol base del club. També s’ha oficialitzat que Albert Santanera serà l’entrenador d’aquest filial juntament amb Joanet Illamola, ex-jugador de l’AEC Manlleu.  El mateix Santanera, afirma que “el projecte només és pot definir amb una paraula: il·lusió”.


S’han postulat alguns noms de jugadors que podrien tornar a casa, ex-manlleuencs del futbol base i alguns que , fins i tot, van  vestir al samarreta del primer equip.

Etiquetes:
Esports