26 d'abril de 2024

El CP Manlleu pot assolir l'ascens a l'OK Lliga si guanya a Palafrugell dissabte

L'equip, que està situat líder provisional de la Primera Divisió

E. Gil/ CP Manlleu 29 d'abril de 2016 a les 13:21
C. Arisa

 El CP Manlleu té l'oportunitat d'aconseguir l'ascens matemàtic a l'OK Lliga si guanya aquest dissabte (20:00h) a la complicada pista del CH Palafrugell i el Sant Cugat empata o perd el seu partit. És el primer 'match ball' a falta de tres jornades per acabar la lliga. L'equip, que està situat líder provisional de la Primera Divisió,  suma cinc victòries consecutives i es troba a 50 minuts de tornar a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

Al davant hi tindrà un Palafrugell que ja s'ha assegurat la permanència i no s'hi jugarà res, però que com a local ha cedit pocs punts, especialment davant d'equips de la part alta. Per exemple, ha estat capaç de superar el Barça (per 7 gols a 6) i d'empatar davant l'Alcobendas (6-6).

L'equip de Quim López intentarà aprofitar l'oportunitat per sentenciar la lliga i no haver de patir a les dues imprevisibles últimes jornades de lliga que restaran. En cas de derrota, però, el Manlleu també assolirà l'ascens matemàtic aquest cap de setmana si també ensopeguen el Sant Feliu i l'Alcobendas.

Etiquetes:
Esports