25 d'abril de 2024

El derbi femení s'escapa per la mínima (2-1)

La derrota deixa al Manlleu fora per la lluita pel títol i al Voltregà amb tot de cara per aconseguir-lo

CP Manlleu/ E.Gil 2 de maig de 2016 a les 10:07
Foto d'arxiu. C.Arisa

El CP Manlleu femení va perdre el derbi a Voltregà aquest dissabte per 2 gols a 1, en un partit difícil en què sempre va anar a remolc al marcador. En els minuts finals va estar a punt de donar la sorpresa, però les locals van saber aguantar.

Amb la derrota, el conjunt manlleuenc perd matemàticament les opcions de lluitar pel títol de lliga. Un gol inicial de les de Sant Hipòlit, d'Aina Arxé, tot just al primer minut de partit, va determinar el caràcter d'un enfrontament travat. A l'inici del segon temps Esther Nadal va marcar el segon per les locals, que van trobar-se més còmodes a la pista i només van haver de patir als últims minuts, quan Casarramona va retallar distàncies i el Manlleu va tenir l'opció d'aconseguir l'empat.

FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 24

2 CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Aina Lafon, Natasha Lee, Berta Tarrida, Cristina Barceló, Adriana Gutierrez, Aina Arxé, Joana Comas, Esther Nadal, Laia Vives.

1 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Judit Burgaya, Sílvia Jurado, Nara López, Maria Pujadas, Gemma Solé, Cristina del Puerto.

Gols: 1-0 Aina Arxé (1'). 2-0 Esther Nadal (27'). 2-1 Anna Casarramona (38').

Targetes: cap amonestació.

Àrbitre: Saul Baños.

Etiquetes:
Esports