25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu deixa escapar dos punts a casa contra el cuer (2-2)

Alberto Fernández:"L'equip està molt malament"

El Ter 2 de maig de 2016 a les 12:33
Manel Sala, autor dels dos gols del Manlleu. Foto. A.Ávila

L’AEC Manlleu va deixar escapar dos punts amb el cuer de la categoria. El Masnou no va fer mèrits per guanyar però va aconseguir fer dos gols decisius que van deixar al Manlleu molt tocat. Manel Sala, va tornar a tirar de coratge i va aconseguir fer dos gols de traca i mocador, que van acabar sense recompensa.


Alberto Fernández:"L'equip està molt malament"


Una primera part mol aigualida feia preveure que el partit seria ensopit i sense gols. De fet, durant tot el primer temps les ocasions van arribar en comptagotes. Alberto Fernández va tornar a deixar l’equip sense bandes, fet que va condicionar molt les ocasions de gol. Només Ot i Maik van tenir les més clares, però amb xuts des de lluny.


Quan semblava que s’arribaria al final del primer temps amb empat sense gols, el Masnou  feia emmudir el municipal. Sobre el xiulet que marcava el descans va arribar el gol visitant. Guillem culminava un gran contraatac amb un Manlleu descol·locat després de perdre una pilota a l’àrea contrària.


El segon temps no podia començar de la millor manera. El capità Sala es posava l’equip a l’esquena i al minut 47 transformava una falta que va fer aixecar tot el municipal. Amb el gol de Manel Sala, el Manlleu agafava el domini de la pilota i ja no va deixar d’insistir fins al final. Set minuts després de l’empat, de nou, Manel Sala superava a Priego posant l’avantatge al marcador rematant una pilota des del córner. Un avantatge que feia esperonar la victòria i l’objectiu dels 48 punts.


Jordi Aumatell va tenir el tercer després de provocar un contraatac de tres contra dos, però la pressió de la defensa va fer que la jugada acabés amb res. El Manlleu seguia portant el perill però a les acaballes del partit el Masnou va aconseguir fer el segon. Contraatac de l’equip del Maresme va culminar amb gol, després de que la defensa del Manlleu no pogués fer res per aturar-lo. Fernández afirma que l’equip està malament i molt desanimat.


El Manlleu encara no té la permanència assegurada tot i que ho té molt de cara per ser a tercera la propera temporada.

Etiquetes:
Esports