23 d'abril de 2024

Desè lloc de Joan Cros a la quarta prova del nacional francès

Joan Cros no va tenir un bon cap de setmana a Gaillac-Touza

El Ter 4 de maig de 2016 a les 11:24
Joan Cros a França. Foto: Jo Sierra

Joan Cros no va acabar de trobar el ritme a la quarta prova del campionat francès. El de KTM va acabar desè a la general, després de ser desè a la primera mànega i novè a la segona. Una caiguda a la primera mànega va condicionar molt la cursa que no va ser de les més brillants del pilot.


L’alt nivell de pilots en aquest campionat fan que la màxima categoria del nacional francès sigui un dels més difícils d’Europa. Joan Cros hi va prendre part en un circuit amb un terreny molt tou i amb grans desnivells. Un circuit amb característiques pròpies del mundial i on Cros tenia unes grans expectatives posades.


La sort no va acabar d’anar de la mà del pilot de Manlleu. A la primera mànega Cros patia una caiguda perdent moltes posicions, fet que el va obligar a remuntar diverses posicions fins acabar en desè lloc.  


La segona mànega va anar a millor, sense caigudes però amb dificultat per agafar el ritme dels pilots capdavanters. Cros va fer una bona sortida que el va situar al grup capdavanter, però poc a poc va anar perdent pistonada. De fet el pilot va estar lluita entre els pilots del top10 però finalment el ritme era massa alt per a Cros que va acabar en novè lloc.


A la combinada el manlleuenc va acabar en desè lloc, un bon resultat vist les expectatives. Tot i així l’objectiu del manlleuenc és seguir millorant en el campionat d’Espanya ja que les posicions capdavanteres son pràcticament inassolibles. Per altra banda, enguany hi  haurà campionat d’Espanya de surpercross, on tot sembla que Cros hi prendrà part.

Etiquetes:
Esports