El CP Manlleu topa amb l'Alcobendas (3-4), però encara depèn d'ell mateix

Els nervis van jugar una mala passada a l'equip de Quim López que no es va acabar de trobar còmode a la pista

CP Manlleu/ E.Gil 17 de maig de 2016 a les 09:18
Marc Julià llançat a l'atac

El CP Manlleu va perdre aquest dissabte el segon 'match ball' per assegurar-se l'ascens a l'OK Lliga davant d'un rival directe, l'Alcobendas, per 3 gols a 4. Va ser un partit travat i en què els nervis van jugar una mala passada a l'equip de Quim López que no es va acabar de trobar còmode a la pista. Tot i la derrota, encara depèn d'ell mateix per pujar.

El conjunt manlleuenc va arrencar bé, portant la iniciativa i marcant el primer gol, obra d'un Marc Julià que va estar pletòric. A més, Jordi Garcia va aturar una falta directa visitant que augurava una gran tarda. Però els madrilenys venien més necessitats i no van desistir: amb cinc minuts van capgirar el marcador i van anar al descans per davant, 1 gol a 2.

A la represa, cada vegada que el Manlleu empatava, l'Alcobendas responia amb un nou gol. Julià es va apuntar un 'hat-trick' que apropava l'equip a l'ascens i l'enfrontament va entrar a la recta final amb un resultat obert, 3-3.

En un escenari de cara o creu, els d'Osona no van resoldre amb encert les múltiples oportunitats de què van disposar i ho van pagar amb un gol del visitant Candanedo a poc pel final, que va esguerrar la festa. L'ascens haurà d'esperar a l'última jornada.

FITXA. PRIMERA DIVISIÓ ESPANYOLA: JORNADA 25

3 CLUB PATÍ MANLLEU: Jordi Garcia, Juli Anguita, Jaume Farrés, Marc Julià, Albert Grau [5 inicial]. Pau Flores, Marc Prat, David Martí, Nil Rodríguez, Adrià Ballart.

4 CLUB PATÍ ALCOBENDAS: Carlos Rodríguez, Marcos Lopez, Mario Martínez, César Candanedo, Álvaro Martínez [5 inicial]. Marcos Villanueva, Javier Ibañez, Victor Jimenez, Javier Jurado, Marcos Pérez.

Gols: 1-0 Marc Julià (10'). 1-1 Álvaro Martínez (12'). 1-2 Víctor Jimenez (17'). 2-2 Marc Julià (27'). 2-3 Marcos López (29'). 3-3 Marc Julià (37'). 3-4 César Candanedo (47').

Targetes: ha vist una targeta blava el jugador del Manlleu, Marc Prat.

Àrbitres: Joan Rovira, Jorge Martínez.