26 d'abril de 2024

Ramon Julian subcampió de la Copa d'Espanya de dificultat

Javier Cano es va imposar a la final sobre el cronòmetre

El Ter 17 de maig de 2016 a les 11:37
Ramon Julian a 'La Foixarda'. Foto. C.Pérez

Ramon Julian va fer tot el possible per emportar-se la Copa d’Espanya però a la final es va veure superat per Javi Cano, en una final que es va decidir al temps.


Tot i completar la via final de ‘La Foixarda’ el manlleuenc no va poder fer res per endur-se la victòria a l’última prova de la Copa que es va celebrar diumenge a Barcelona.


Diumenge al matí van tenir llocs les classificatòries, davant unes grades del climbat barceloní plenes a vessar.  Els vuit participants van completar les vies passant tots a la final. De nou els participants es van trobar unes vies molt assequibles, fet que va fer guardar forces a Julian de cara la final.


Una final que es va disputar a la tarda, amb una via força assequible però amb una part mol difícil on molts escaladors van perdre molt temps. Un d’ells Ramon Julian, que va escalar a bon ritme però que no va desxifrar la part més complicada amb facilitat. El manlleuenc va fer el top, però el seu perseguidor Javi Cano si que va saber completar bé la via i al final va acabar superant al manlleuenc sobre el cronòmetre.


Amb la victòria de Cano, Ramon Julian es va veure relegat a la segona plaça del podi i de la Copa. Un subcampionat em un regust estrany per al manlleuenc que no ha acabat de gaudir com voldria de tota la competició.

Etiquetes:
Esports