L'AEC Manlleu empata a casa amb el Júpiter i es queda a Tercera

El Manlleu tanca la lliga amb 47 punts i l?any que ve tornarà a competir a Tercera

El Ter 17 de maig de 2016 a les 12:36
Manel Sala amb la pilota. R.Roma

El Manlleu va tornar a deixar escapar una oportunitat molt bona per sentenciar la permanència en l’últim partit de lliga. Tot i que al final tot va acabar bé, amb el Manlleu un any més a tercera, les sensacions de l’equip cap a l’afició van ser molt pèssimes. El partit va acabar amb taules, empat a tres gols però amb un joc molt poc intens per part dels dos conjunts.

Al minut 8 Manel Sala avançava els manlleuencs després de superar el porter visitant amb una vaselina amb expectació, ja que semblava que la pilota acabava fora. El Júpiter amb els deures fets no inquietava gaire a Aroca però si que s feia fort amb el control de la pilota. El Manlleu però, seguia llençat a l’atac i feia pujar el segon al marcador. Al quart d’hora de partit, Marimón va rematar amb molta potència un servei de cantonada per ampliar diferències a l’electrònic. El Júpiter però retallava distancies gràcia sa un gran xut de Pau que superava a Aroca, el primer entre els tres pals. Al minut 32, Pol Coll va rematar al fons de la xarxa una centrada de Seuma, improvisat lateral dret, per marcar el 3 a 1.

La segona part va ser un passeig dels dos conjunts. Un Manlleu molt conservador i un Júpiter que poc a poc agafava l’iniciativa de l’atac. Fernández va donar entrada de diversos Juvenils, que van complir i superar expectatives, després de que el Manlleu es quedes sense banqueta. Poc a poc el Júpiter anava guanyant terreny igualant el marcador, primer amb un gol d’Ahufi i un segon de Kuku.

El Manlleu tanca la lliga amb 47 punts i l’any que ve tornarà a competir a Tercera, gràcies a l’empat de l’Hospitalet davant l’Alcoià. A tot això, el club va anunciar després del partit la no continuïtat de l’entrenador Alberto Fernández la temporada que ve dirigint el Manlleu.