27 d'abril de 2024

El Fira Circ sedueix més de 2.500 persones

Dissabte es va viure la jornada més multitudinària, coincidint amb la Nit enCantada

El Ter 23 de maig de 2016 a les 12:34
Aspecte del passeig del Ter, en motiu del Fira Circ. Foto: C.Navarro-GFM

La primera edició del Fira Circ que ha omplert aquest cap de setmana els carrers de Manlleu de malabars, pallassos i mags ha atret més de 2.500 persones de divendres a diumenge. El temps ha acompanyat i dissabte es va viure la jornada més multitudinària, coincidint amb la Nit enCantada, la nit del comerç. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Eudald Sellarès, celebra la bona rebuda que ha tingut la fira i apunta que tindrà continuïtat de cara l'any que ve.


A falta d’un balanç més profund, Sellarès considera que la coincidència de la fira amb la Shopping Night ha donat bon resultat, així com la cercavila des del passeig del Ter que va servir per vincular els dos esdeveniments.


El regidor es marca com a reptes de cara l’any que ve potenciar l’espai de Dalt Vila i que el Fira Circ pugui créixer, perquè sobretot els espectacles de petit format van tenir molt bona acollida. Pel que fa a la nit del comerç, en què hi van participar més d’un centenar d’establiments, el balanç també és positiu.


Paral·lelament, es va organitzar un concurs de fotografies a través d’Instagram que finalitza aquest dilluns a la nit. Instaosona ha recordat que per participar-hi cal utilitzar les etiquetes #manlleucirc16 i #instaosona. Les millors tindran premi: sopars degustació al Sambucus o al Torres Petit.

Etiquetes:
Societat