24 d'abril de 2024

Gerard Farrés buscarà la victòria a Merzouga

Farrés s'ha de medir a pilots de la talla de Stefan Svitko i Helder Rodrigues

El Ter 24 de maig de 2016 a les 10:45
Gerard Farrés

Gerard Farrés vol treure’s l’espina de l’any passat on el de Manlleu es va quedar sense victòria, per només set segons. Per aquesta edició Farrés s’ha marcat l’objectiu de victòria a Merzouga, en una edició amb moltes cares conegudes, com Helder Rodrigues o Stefan Svitko.


Novament Merzouga, torna a ser un objectiu per a Gerard Farrés aquesta temporada. La mítica prova marroquina ha ajuntat un seguit de pilots de talla mundial, coneguts sobretot en el Dakar. Un Rally de resistència, de cinc etapes, on la calor i les dunes del Sàhara forma part d’un dels rallys pel desert més importants del món.


Dilluns es va donar el tret de sortida, amb la primera etapa, sota un sol de 40 graus. La calor i les dunes van fer que l’etapa ha estat realment dura. Farrés sortia novè, però poc a poc ha anat remuntant fins a rodar en segon lloc. Al final de l’etapa però, dos dels pilots forts de la prova, Stefan Svitko i Helder Rodrigues l’han atrapat i han arribat a meta junts. Gerard Farrés ha acabat l’etapa en 6è lloc i ocupa, també el 6è lloc de la general.


 

Etiquetes:
Esports