26 d'abril de 2024

Un concert de la prestigiosa BGKO inaugurarà la nova terrassa de l'Ateneu

Serà la primera vegada que la la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra es podrà sentir a la comarca d'Osona

El Ter 24 de maig de 2016 a les 14:33

L’Ateneu de Manlleu ha posat a la venda les entrades pel concert que oferirà la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra el divendres de la setmana que ve, 3 de juny. Serà la primera vegada que es podrà sentir a la comarca d’Osona una de les formacions catalanes amb més projecció internacional.


El concert serà la primera activitat que es farà a la nova terrassa de l’Ateneu, que, tal com explica Marc Riera, membre del col·lectiu, ha estat adequada a través del treball voluntari de diverses persones. El nou espai exterior també serà un factor positiu per la programació de l’entitat, que allargarà més les activitats en el període d’estiu. 


Pel concert de divendres que ve de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra les entrades ja es poden adquirir a través d’Internet a la pàgina web de Ticketea o al mateix local de l’Ateneu els dies que hi hagi alguna activitat programada. El preu és de 10 euros la general i 8 euros pels socis de l’entitat.


La Gipsy Balkan Orchestra interpreta música tradicional balcànica i dels gitanos i jueus de l’est d’Europa. El grup veu de la tradició klezmer, romaní i de la música balcànica, entesa com a un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiètnica que van més enllà dels seus confins geogràfics.

Etiquetes:
Cultura