25 d'abril de 2024

Torna l'experiència artística Sinestèsia a Can Puget

A partir d'aquest any el projecte es convertirà en bianual i la propera edició serà al 2018

El Ter 25 de maig de 2016 a les 13:32
Tocant el violoncel davant una obra artística. Foto: Arxiu

Sinestèsia 4, el projecte d’espectacles de joves artistes multidisciplinaris de Manlleu, s’inaugura aquest divendres a Can Puget. Alumnes de l’Escola de Música de Manlleu i el Col·lectiu Artístic la Solitària, amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament, barrejaran actuacions en format d’exposició amb música en viu fins diumenge. Una fusió d’arts que esdevindrà una experiència sensorial única i poc comuna.

Una de les novetats del Sinestèsia d’aquest any és que els alumnes són més joves. Un fet que, segons el professor de l’Escola de Música, Guillem Costa, "no serà cap problema" i, al contrari, es mostraran unes obres "molt potents".

Sinestèsia 4 segueix la línia traçada l’any passat i es tornarà a centrar en una temàtica. Serà l’obra de l’artista El Bosch, coincidint amb els 500 anys de la seva mort. Els vuit artistes gràfics mostraran vuit obres inspirades en l’artista i, posteriorment, els joves músics interpretaran les peces que acompanyaran les obres.

Bianual

A partir d’aquest any, el projecte Sinestèsia es convertirà en bianual i la propera edició serà al 2018. Costa ho ha justificat per un tema generacional, perquè era difícil trobar cada any nous estudiants de música per participar-hi.

L’aforament de cada sessió estarà limitat a 25 persones i, per això, es recomana comprar les entrades anticipades. El preu és de 5 euros i el punt de venda és l’Escola de Música de Manlleu o bé trucant al 93 8507809. En el cas que no s’hagin esgotat les entrades anticipades de la sessió es vendran a taquilla.

Cartell de Sinestèsia 4

Etiquetes:
Cultura